បង្រៀនចម្អិនម្ហូប -

តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីធ្វើឱ្យជើងមាន់ pickled

រៀបចំសម្ភារឧបទេស :


ជើងសាច់មាន់: 500 ក្រាម

ប្តូរ (kumquat): 150 ក្រាម

Lemongrass: សាខាចំនួន 10

ម្ទេសម្ទេស: 5 សល់

ខ្ញី: 200 ក្រាម

ស្រាស: 200 មីលីលីត្រ

Vinegar: 3 ស្លាបព្រា

ទឹកត្រី: 3 ស្លាបព្រា

ទឹកដែលបានច្រោះ: 300 មីលីលីត្រ

ស្ករ: 3 ស្លាបព្រា

ស្លឹក Lemon: 10 ក្រាម

**** ចាប់ផ្តើម
កាត់ជើងជើងមាន់។ កាច់ជើងមាន់ជាមួយខ្ញីកំទេចស្រាពណ៌សដើម្បីបំបាត់ការលាងសម្អាតទឹកត្រជាក់លាងទឹក។

យកផ្នែកស្លឹកចាស់នៃស្លឹកគ្រៃរលំកាត់ចូលទៅក្នុង 3 សង់ទីម៉ែត្រឬសូម្បីតែកោសិកាស្ដើង។

បំបែកពពុះយកគ្រាប់ពូជកាត់បំណែកឬទុកវាចោលតែម្នាក់ឯង។

កាត់ឧបករណ៍ប្តូរទៅជាចំណិតស្តើង។ វាគឺអាចធ្វើទៅបានដើម្បីយកចេញឬយកគ្រាប់ពូជ។

ចំអិនទឹករំពុះ, ជើងមាន់ឆ្អិនជាមួយខ្ញីនិងស្លឹកគ្រៃ 1/2 ។ នៅពេលជើងមាន់ទុំយកវាចេញហើយត្រជាក់ពួកគេនៅក្នុងទឹកកកយកវាចេញ។ ដាក់ជើងមាន់នៅក្នុងបន្ទប់ទូទឹកកករយៈពេលប្រហែល 20 នាទីដើម្បីឱ្យមានភាពច្បាស់លាស់។

លាយជើងទឹកមាន់លាយដោយយោងតាមរូបមន្ត: 3 ស្លាបព្រាទឹកខ្មេះ 3 ស្លាបព្រានៃទឹកត្រី 300 មីលីលីត្រទឹកត្រង 3 ស្លាបព្រានៃជាតិស្ករ។ កូរល្បាយនិងឆ្អិន។ នៅពេលដែលល្បាយឆ្អិន, អ្នកបន្ថែមស្លឹក lemongrass, ម្ទេស, និងស្លឹក lemon ទៅសុទ្ធ។ ទឹកបានឆ្អិនម្តងទៀតហើយបានបិទចង្ក្រាន។

យកជើងមាន់ចេញពីទូទឹកកកដាក់វានៅក្នុងពាងចាក់ទឹកត្រជាក់ត្រាំលាយចូលក្នុងពាងដូច្នេះជើងមាន់ត្រូវបានជន់លិច។ ប្រើក្រដាសពងក្រពើនៅលើកំពូលដើម្បីរារាំងជើងមាន់មិនឱ្យអណ្តែត។ ជើងមាន់ Pickled ប្រហែលមួយថ្ងៃគឺអាចបរិភោគ។






សូមជូនពរឱ្យអ្នកទទួលបានជោគជ័យ
ចូលចិត្តនិងជាវប៉ុស្តិ៍ដើម្បីទទួលបានវីដេអូម្ហូបអាហារថ្មី
like and subscribe the channel to receive new food videos

thank you !!!



Comments